divendres, 2 de març del 2012

La Galeria, Art tèxtil & DiY creatiu (Casa Sagnier, BCN)

Avui, gràcies a Duduá i al Facebook, he descobert la web de La Galeria, Art tèxtil & DiY creatiu amb unes propostes i serveis genials al centre cívic Casa Sagnier de Barcelona. Organitzen diversos tallers gratuïts i d'altres a un preu reduït. També hi fan exposicions on, si teniu alguna proposta, estan oberts a escoltar-vos. A més a més, previa trucada, t'ofereixen de forma gratuïta un espai per cosir a més d'una màquina Alfa en espai preciós. Si viviu a bcn i us agrada el món de les costures i de les labors en general, sembla un espai de somni!
Us passo totes les dades i us deixo una foto de l'espai, que he extret de la seva web:

Centre Cívic Casa Sagnier
C/ Brusi 61, Jardins de Brusi, 
08006 Barcelona

FGC: L6 – Sant Gervasi; L7 – Pàdua
Bus: 16 i 17
Metro: L3 – Lesseps

Fil a l’agulla
"Des de fa segles que a Catalunya, i en especial a la ciutat de Barcelona,que la indústria tèxtil va tenir una forta presència. Amb el pas dels temps, però, les indústries es van anar substituint per altres tipus d’inversions, i de la manufactura es va passar exclusivament a la comercialització i al consum.

Per tot això, i perquè ens agrada fer-nos les coses a nosaltres mateixos, des del centre cívic Casa Sagnier volem recuperar i posar al dia les tècniques tradicionals tèxtils, així com promoure i donar visibilitat a les noves tendències que hi ha en aquest sector. Anirem descobrint els tresors perduts o oblidats i a la vegada reinventarem noves formes i formats de creació amb els materials en desús."
La Galeria és una idea que viatjarà per diferents camins, utilitzant el tèxtil en totes les seves vessants i potencialitats, com el suport i mitjà d’expressió més destacat. D’aquesta manera, bona part de la programació de La Galeria gira entorn els tallers, a les exposicions i a activitats puntuals especialitzades en l’àmbit de l’art tèxtil. A més d’oferir a tothom una Aula Oberta de Costura d’accés lliure.

Tothom està convidat a teixir aquest projecte amb nosaltres!

Comparteix el Do-it-Yourself creatiu com actitud al teu dia a dia!"

Aula Oberta de Costura
Per accedir-hi, només cal reservar trucant al centre i venir de:
    > dilluns a dijous de 14 a 17 h
    > divendres de 14 a 21 h
    > dissabtes de 10 a 13 h i de 16 a 21 h.
 Anualment rebem propostes d’aparadorisme, disseny d’interiors o visual merchandising per tal d’“ambientar” l’Aula Oberta, si t’interessa participar fes-nos arribar la teva proposta a lagaleria@casasagnier.net

Tallers trimestrals
Tenen uns tallers que fan caure la baba! Prem l'enllaç aquí per veure-ho. Encara no han començat les inscripcions per tant encara esteu a temps a apuntar-vos:

"Us proposem una programació trimestral de tallers especialitzats en l’àmbit de l’art tèxtil, a càrrec dels bloggers més reconeguts del món handmade i DIY de Barcelona.
Les inscripcions pels tallers són del 26 al 31 de març, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h, al centre cívic Casa Sagnier, c/Brusi 51-61."

També podeu rebre les seves notícies per email!

No deixeu de consultar la seva web!

2 comentaris: