dilluns, 27 de febrer del 2012

Practicant el ganxet amb Jacquard

Per practicar el ganxet amb jacquard, he agafat un dels patrons de Duduà i les cordes que em van sobrar i he aprofitat l'estona de l'avió, de la barca i una mica a casa per fer aquesta segona bosseta. De mica en mica en vaig aprenent!


El ganxet és genial. És de Clover i en aquest cas és del nº10.
És genial entendre com funciona el jacquard que et permet jugar amb diversos colors sense tallar els fils.
Justet, justet! He adaptat com he pogut el patró per tenir prou corda i acabar la bosseta.
El primer és el que vaig fer el dissabte i el segon és el que he fet avui.
Els cordills els podeu trobar a la
Corderia Farrés
al c/Viladomat 71, Barcelona
prem aquí per veure l'enllaç que Duduá ha fet per la Corderia Farrés.

Tenen pàgina però està en construcció. Us deixo també l'enllaç: http://www.corderiafarres.com/

3 comentaris:

  1. Oh! que maco! jo em vaig quedar sense plaça! on has comprat el ganxet? a la mateixa corderia de Viladomat en tenen? moltes gràcies!!

    ResponElimina
  2. Gràcies! No desisteixis! N'han fet com a mínim 2 i jo al primer també em vaig quedar sense plaça. Segur que repeteixen perquè té èxit. Vius a bcn? Si és així potser trobaràs els ganxets a la Merceria Casa Fèlix (mira la columna "on comprar?"). Jo els vaig comprar a Manos Maravillosas des de Formentera. Són de la marca Clover i va amb una caixeta de 3 (nº6,5/8/10). Tens la web de Clover a la columna "molt interessants". Et pots baixar el catàleg amb PDF. Jo tinc tots els ganxets de Clover. La diferència amb els ganxets de sempre és brutal! Si et puc ajudar amb res més ja m'ho diràs... ;)

    pd. No crec que la corderia Farrés en tinguin... A "materials i eines" també en parlo dels ganxets. Aquests encara no hi són perquè fa una setmana que els tinc! Avui penjo info!

    ResponElimina
  3. Ara he vist que ets de Ciutadella! Doncs si els has de comprar online, Mira Manos Maravillosas i Purplelindacrafts. Aquesta última és anglesa, però pot ser que et surti a compte. Jo vaig comprar un estoig amb tot el kit i em va sortir força bé...

    ResponElimina