dimarts, 27 de novembre del 2012

Concurs de Manualitats - Educació i les TIC

Fa molts dies en  Joel Artigas de Educació i les TIC em va explicar de l'existència del seu blog i del concurs que estan fent.  
Si teniu infants o simplement us agraden les manualitats, no deixeu de visitar el seu blog. I si teniu facebook us recomano prémer "m'agrada": realment és estimulant!
 
BLOG
 
FACEBOOK
 
 
Us deixo tota la informació del CONCURS extreta del seu blog, però si ho preferiu podeu accedir a l'original perment aquest enllaç.


BENVINGUDA

Aquest any Educació i les TIC està d'estrena. Sí, tenim un nou #Concurs de Manualitats! Però, per què? Doncs, per donar a conèixer els vostres treballs, allò que feu a casa o bé a les aules amb els vostres infants. #Concurs de Manualitats pretén acostar-se una mica més a l'art, a fi de despertar aquell neguit que ens fa ser creatius, imaginatius i originals, a més d'aprendre la importància de transmetre una bona educació artística als nostres infants. Ser competent en l'art és imprescindible per a sobreviure en la societat actual, ens cal ser conscients d'allò que ens dóna la vida, prendre confiança de nosaltres mateixos, aprendre a assumir nous reptes, noves maneres d'entendre la vida... Què, fem manualitats? 

PREMI

La Manualitat finalista guanyadora per vot popular del #Concurs de Manualitats, tindrà el luxe de formar part a tots els espais d'Educació i les TIC fins el pròxim concurs, a més de fer-ne difusió a totes les xarxes socials.

FUNCIONAMENT

Es tracta de "penjar" una Manualitat al Facebook d'Educació i les TIC. Però, com la podrem distingir? Doncs, ben fàcil, caldrà que al títol de la imatge hi poseu el següent: 

#Concurs de Manualitats - Títol de la vostra manualitat

Totes les manualitats dels participants quedaran arxivades a la secció 

*NORMES*

No s'acceptaran aquelles Manualitats extretes directament de la xarxa, es tracta de presentar treballs originals i creatius. Si és el cas automàticament quedaran desqualificades.  

QUI POT PARTICIPAR?

La participació està oberta a tothom que vulgui donar a conèixer la seva feina i que tingui interès en el premi especificat. 

TERMINI

El termini de presentació de treballs del #Concurs de Manualitats estarà obert des del 12/11/12 fins al 12/12/12.

VOTACIÓ

La votació serà el dia 13/12/12. Aquest dia es presentaran al Facebook d'Educació i les TIC tots els noms de les manualitats participants (important seguir els passos correctes de Funcionament) i es realitzarà una enquesta de vot popular.

La Manualitat finalista serà la que tingui el recompte de vots més elevat. Cal tenir en compte que les enquestes de Facebook permeten votar a més d'una opció.

MANUALITATS PRESENTADES
Podeu visualitzar les manualitats presentades al #Concurs de Manualitats sempre que volgueu. Només cal que entreu a l'enllaç Manualitats Presentades.

3 comentaris:

  1. Bon dia Emma, si passes pel meu blog t'he deixat un premi Liebster.
    Anna

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies per la difusió. Tens un blog molt bonic, enhorabona! :) Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joel! De vegades costa tenir-lo al dia, però l'esforç val la pena, oi? Salut! :D

      Elimina