dijous, 13 d’octubre del 2011

Inscripció als cursos i tallers 2010-2011 (Educació i Cultura del Consell Insular de Formentera)

BONES NOTÍCIES PELS QUE VIVIM A FORMENTERA!
"L’àrea d’Educació i Cultura del Consell Insular de Formentera ofereix una àmplia varietat formativa per als mesos de tardor-hivern amb el calendari de Tallers i Cursos per Adults 2011/2012."

"Aquesta edició, continua en la línia d’oferir una formació diversificada dividida en dos blocs, els cursos i els tallers.
D’aquesta manera en cursos s’ofereixen idiomes i en tallers: art i creació,  noves tecnologies, cos i moviment i comunicació radiofònica que compta amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Àudiovisual de Formentera."

Taller de cos i moviment [Ioga]
Tallers d'art i creació [Dibuix i pintura, ceràmica, tall i confecció]
Cursos d'idiomes [Anglès i italià]
Noves tecnologies [Internet, Photoshop, disseny web, video digital]
Taller de Ràdio
Tallers d'arts escèniques [teatre, dansa contemporània, escriptura teatral, clowun, altres]

Sembla un somni fet realitat! Bé encara falta que hi hagi prou gent per fer els cursos, però no cal dir que jo ja he fet la preinscripció.

Passo aquí tota la informació:
Teniu l'octubre per fer la preincripció a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (8.30-14h)
El taller de tall i confecció el fa la Mari Luz Barales al Centre Artesà Antoni Tur "Gabrielet". Però encara no diu en quin horari ni quntes hores. Només que serà de novembre a març amb un PVP de 180,00€.
A la web del consell us podeu descarregar el tríptic i també el full de preinscripció, tot i que si aneu a l'OAC, també us el donen ells mateixos. Heu de portar una fotocòpia del DNI o el DNI i ells fan la fotocòpia.

fes click web tallers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada