divendres, 5 d’abril del 2013

Bossa per portar la tablet

He estat uns dies fora, però ja torno estar aquí amb un munt de feina per fer!

Avui us presento una bossa que em van encarregar per posar-hi la tablet. És la mateixa que ja vaig fer per a mi amb el patró de la Lisa Lam (link!). No és una bossa díficil de fer; el problema és que treballar amb l'entretela Decovil I que és el que dóna la rigidesa fa una mica complicat cosir.

Les robes que he utilitzat són totes de cotó 100% i les corretges de cuir. Els aplicats són brodats amb màquina de cosir a mà alçada.

Em moria de ganes de posar gats en algun projecte! I m'ha encantat!

Si voleu obtenir el patró de la Lisa Lam amb les instruccions prem l'enllaç aquí.

10 comentaris:

  1. T'ha quedat preciosa, m'encanta, com sempre. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Emma, em sembla molt bonica aquesta bossa que has fet per la tablet i les aplicacions són una monada, sembla difícil fer-les a màquina !
    1 petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Rosa! He visitat el teu blog i és fantàstic! Ja m'hi he inscrit per correu ;)
      Per cert, no és gens difícil fer el brodat lliure amb màquina de cosir! La pràctica, com sempre, és el secret... Bé i treure les dentetes de l'arrastre, un premsateles adequat i millor amb vestidor! Un dia d'aquests faré un post amb aquest tema... Mentres tant pots consultar els llibres de la Poppy TREFFRY: "Free and Easy Stitch Style: Go Freestyle with Machine Embroidery for Uniquely Creative Motifs, Patterns and Projects." i "FreeHand Machine Embroidery: Learning to draw with your sewing machine.". Els pots fullejar a l'Amazon UK!

      http://www.amazon.co.uk/FreeHand-Machine-Embroidery-Learning-machine/dp/1446301869/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358012218&sr=8-1#reader_1446301869

      Petonets

      Elimina
  3. Quina bossa més maca!!! i els brodats...súper xulos.

    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna! Jo vaig seguint les cosetes que fas des del facebook... Però m'agradaria rebre les nnovetats per email! Hauries de donar aquesta opció des del blog! Per cert, les fundes nordiques amb patchwork són precioses!

      Deixo l'enllaç aquí! :)
      http://anna-totunmon.blogspot.com.es/2013/03/funda-nordica-ii.html

      Elimina
  4. T'ha quedat molt xula, els gats molt bufons.
    Sani.

    ResponElimina
  5. Hola Emma! Quina bossa més rebonica! M 'encanta!!! No coneixia el teu blog! I m'agrada molt tot el q fas! Així q a partir d'avui et segueixo... Una abraçada! Montse de lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse!! Com més serem més riurem! T'he visitat i tens coses xulíssimes! Sóc la teva seguidora nº181 :)
      Ens anem seguint! Una abraçada!

      Elimina