dimecres, 13 de febrer del 2013

✿ Bossa per l'iPad amb patró de Lisa Lam

Aquest matí he acabat una bossa per portar l'iPad... o un ebook o un llibre dels de tota la vida! El patró es pot modificar facilment per adaptar-lo al que hi volguem portar. Jo l'he fet per portar un iPad o un llibre electrònic. 
La bossa l'he fet amb una loneta 100% cotó de l'Ikea. És una roba resistent i que dóna bons resultats. Per donar-li rigidesa i protegir els aparells, he utilitzat Decovil 1 i una entretela termoadhesiva acoltxada. La tanca de la bossa és una imitació de pell. En el projecte original la corretja també és de pell, però com que no en tenia prou, l'he fet amb la mateixa roba de la bossa.  El forro de la bossa és batista.


Per penjar la corretja he posat anelles "D" i mosquetons.
La tanca amb imitació de pell, rematxes i botó d'anorak. El botó d'anorak és una mica gros!

A davant hi ha dues butxaques porta documents.
El forro  és batista de color blau elèctric. El forro l'he fet amb una roba més lleugera.
Si us agrada podeu comprar el llibre...


LAM, Lisa. A Bag for All Reasons: 12 all-new bags and purses to sew for every occasio. David & Charles Publishers; Spi edition (16 May 2012). 176 pàg. 

Podeu fullejar el llibre a www.amazon.uk

Si no voleu tot el llibre, en aquest enllaç de How About Orange podeu baixar les instruccions en PDF i el patró de la solapa (només la solapa té patró, ja la bossa està feta a base de rectangles).



És una bossa que permet molts registres! Jo he aprofitat aquesta roba més aviat seriosa, però amb una roba divertida com la de la bossa original queda molt bonica!  

4 comentaris:

  1. M'agrada moltíssim Emma! És molt xula i m'has deixat flipada amb la tanca! És guapíssima, no l'havia vist mai. Mola!
    El llibre pinta mooolt bé. Em donaré una volteta per l'Amazon.
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Júlia! La Lisa Lam té projectes molt xulos... Si no tens problemes amb l'anglès! Però per fer la bossa no cal que et compris el llibre. Baixa't el PDF! No és difícil de fer. El més complicat és treballar amb el Decovil 1 per la rigidesa. Però l'acabat final és brutal!
      Petonets :)

      Elimina
  2. Uuaaalaaaa!!!!! Que profesional!!!! M'encanta, és una pasada Emma.
    Gràcies per l' informació.
    Anna

    ResponElimina